Softwareoplossingen - Kassa

De Kassa is een compleet afrekensysteem voor een winkel. Voor de normale kassahandelingen wordt gebruik gemaakt van één scherm, waarop alle acties plaatsvinden. De Kassa kan naast normale invoer ook gebruik maken van een barcodescanner. Functies om snel naar een artikel te zoeken zijn eveneens aanwezig. Dat maakt het gebruik eenvoudig en beperkt de inwerktijd.

Het pakket maakt een duidelijke kassabon aan met btw-vermelding, gegeven kortingen, betaalwijzes en wisselgeld. Bonnen kunnen op naam van de klant worden gesteld. Voorraad wordt automatisch afgeboekt. Het systeem geeft aan wie en wanneer korting heeft verleend en de reden van de korting.

Kasopmaak, speciale acties zoals kasstorting, prijsopgave of een opdracht die via de Verkoper wordt afgeleverd zijn strandaard aanwezig. Wachtende klanten, omdat bijvoorbeeld de klant (die op dat moment geholpen wordt) op het laatste moment nog iets wil bekijken, zullen niet voorkomen omdat deze klant in de wacht kan worden gezet of zelfs nog door een andere kassa kan worden overgenomen.

De bijbehorende Kassabeheerder zorgt voor barcode-etiketten, bestellingen en omzetcijfers. Daarnaast kan functionaliteit worden toegevoegd als serienummers, toegangskaartjes, speciale kortingen voor bepaalde groepen. Al deze opties maken het pakket inzetbaar in heel veel situaties. De Kassa sluit natuurlijk naadloos aan op de Inkoper en Boekhouder. Ook zonder deze pakketten kunt u een Kassa gebruiken.

Er zijn twee aantrekkelijk geprijsde bundels beschikbaar.

Inzetbaarheid

  • op alle plaatsen waar iets afgerekend moet worden
  • als één kassa in één winkel
  • als meerdere kassa's in meerdere filialen
  • toegang tot musea of andere plaatsen met toegangskaartjes