Softwareoplossingen - Magazijn

Het Magazijn is een zelfstandig draaiend pakket dat perfect aansluit op de Verkoper. Het is ontworpen is om alle magazijnhandelingen in het magazijn zelf te laten plaatsvinden. Het magazijn mag zich op een totaal andere locatie bevinden dan het hoofdkantoor. Het gebruik van meerdere magazijnen op andere locaties wordt ondersteund.

In de Verkoper wordt bepaald welke orders moeten worden geraapt. In het magazijn zelf verschijnen deze direct op het scherm. In het magazijn wordt een magazijnraaplijst op magazijnlocatie geprint met de ideale looproute. Het hoofdkantoor ziet direct dat de levering in behandeling is.

Na het rapen van de order wordt deze op de iMac opgeroepen, waarna deze kan worden 'leeggescand'. Verkeerd geraapte artikelen, teveel of tekort komen dan direct aan het licht. Voor iedere volle doos kan een doosetiket worden geprint. Bij de laatste doos wordt een pakbon geprint. Het doosetiket kan op de vervoerder worden afgestemd.

Na het afwerken van de levering door het magazijn wordt dit automatisch doorgegeven aan het hoofdkantoor, die dan één of een reeks orders in 1 keer kan factureren. Achteraf kan gezien worden welke leveringen in welke dozen zijn verstuurd en ook precies wat er in een doos heeft gezeten.

Verkeerde leveringen kosten heel veel geld en energie en dit pakket zorgt ervoor dat deze bespaard worden. Het is een pakket dat zich heel snel terugverdient.

Inzetbaarheid

  • bedrijven met magazijnen op andere locaties
  • bedrijven met grotere magazijnen
  • wanneer een goede controle op de uitgaande goederen vereist is

Havenmanagement

Een complete oplossing voor jachthavens: ligplaatsbeheer, zomer- en winterstalling op de kant en in het water, elektra een andere diensten/producten op rekening leveren en afrekenen.

Lees meer

Verkoop

Of het nu gaat om eenvoudige balieverkoop of om meerjarige contracten, gefaseerde leveringen en uitgebreide staffelkortingen, onze software geeft de ruimte om op uw manier te werken.

Lees meer

Webwinkel

Zaken doen gaat lang niet altijd meer via persoonlijk contact. Onze webwinkel sluit naadloos aan op uw bedrijfsadministratie en wordt voor zowel consumenten als B2B-markten gebruikt.

Lees meer

Kassa

Compleet met display, lade en barcodescanner handelt onze kassaoplossing moeiteloos winkelverkopen af. Als zelfstandige eenheid functionerend, maar ook geïntegreerd met uw verdere administratie.

Lees meer

Inkoop

Onze inkoopoplossing is opgezet om zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Lees automatisch de nieuwste catalogus van uw leveranciers in en kies de gunstigste levering voor uw order, inclusief gemaakte prijsafspraken.

Lees meer

Vervoerder

Orders verzenden via een vervoerder? Met behulp van onze software staan de juiste pakketten op het juiste moment klaar voor verzending. Tevens kunnen verzendlijsten meteen met de vervoerder gecommuniceerd worden.

Lees meer

Boekhouding

Merlijn heeft een complete boekhoudoplossing. Efficiënte invoermethodes, uitgebreide rapportagemogelijkheden en automatische doorvoer vanuit de rest van het systeem maken uw financiële administratie zeer eenvoudig.

Lees meer