Softwareoplossingen - Webwinkel

De Merlijn Webshop is een extensie van de Merlijn Verkoper en/of de Merlijn Inkoper. De webshop is bedoeld voor het online verkopen van de artikelen die aanwezig zijn in de Merlijn administratie. De Groeiwebhop is de variant die het mogelijk maakt 'klein' te beginnen tegen een aantrekkelijks prijs en later door te groeien. Met de webshop kunnen verschillende doelgroepen biedend worden.

Doelgroep van de B2C webshop

Particuliere bezoekers en klanten die van tevoren niet bekend hoeven te zijn bij Merlijn. Er wordt niet met prijsafspraken gewerkt. Er wordt niet op rekening geleverd.

Doelgroep van de B2B webshop

De primaire doelgroep bestaat uit bedrijven die in Merlijn zijn ingevoerd als klant met webtoegang. Optioneel is de mogelijkheid onbekenden te laten bladeren door de catalogus. Hierbij kan ervoor gekozen worden prijsinformatie achterwege te laten.

Doelgroep van de B2B&C webshop

Alle klanten kunnen product en prijsinformatie bekijken. Particuliere bezoekers hoeven niet van tevoren bekend te zijn bij Merlijn. Voor bekende klanten kan er met prijsafspraken gewerkt worden. Indien de module kredietlimiet aanwezig is en de klant heeft een kredietlimiet, dan wordt hier rekening mee gehouden. Het is in principe ook mogelijk orders te verwerken en uit te leveren voor de betaling binnen is.

In de praktijk

Diverse diverse klanten maken momenteel reeds gebruik van onze webwinkel.

Kok Watersport is een voorbeeld van een B2C webshop. lees meer over Kok Watersport
 
Heco is een voorbeeld van een B2B webshop.